vrijdag 8 juni 2018

Vlog: Huisje, boompje, feestje

Persoonlijk vind ik het heerlijk om eerlijke blogs te lezen. Niet van die blogs waar alles rozengeur en maneschijn is. Blogs waarin je herkenning vind, momenteel zijn het vooral mama-blogs. Heerlijk om af en toe zo'n blog te ontdekken!

Dit keer geen blog, maar een vlog waar ik iedere keer weer die herkenning vind: Huisje, boompje, feestje. Nancy is getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ze heeft gewerkt als logopediste, maar pas gestopt met werken. Haar vlogs bekijk ik vaak 'als ontspanning tussendoor' of 'een oplaadmomentje'. Wat punten wat mij aanspreekt bij de vlogs van Nancy:

- Persoonlijke ontwikkeling en bezinning
Nancy is momenteel bezig met vragen als: Wie ben ik? Wat doe ik en waarom doe ik dat? Wat is mijn (levens)doel? Ik denk dat iedereen wel van die momenten in het leven heeft waarop je je dat heel bewust afvraagt. Nancy is er heel open in. Voor mij heel herkenbaar. 

- Gezonde levenstyle
Nancy heeft de omslag gemaakt naar gezond leven. Ze deelt er van alles over waaronder ook de keren dat het wel eens mis gaat. Nou, ook herkenbaar. Eigenlijk zou ik hierin ook weer eens de puntjes op de i moeten gaan zetten. 

- Moederschap
Heel veel van je kinderen houden, maar soms ontzettend toe zijn aan een moment alleen. 

- De alle daagse dingen
De boodschappen, het schoonmaken, de rommel die overal door de kamer ligt. Op de vlog van een ander kan ik er van genieten, bij mezelf is het soms een ergernis. Maar zo'n vlog relativeert het allemaal weer. 

- Avontuur
Nancy durft best gewaagde stappen te nemen. Ontslag nemen, je huis openstellen voor airbnb. Het zijn soms niet allemaal dingen die ik direct zou doen, maar vind het ontzettend leuk om te kijken hoe een ander dat doet en ervaart. 1 opmerking:

 1. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op soortgelijke blogsite op mijn werkkantoor, een opmerking van een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit de Africana-land genaamd Dr. Oduduwa zijn ex-vriendje na 12 maanden van uiteenvallen terug kon nemen. Ik was gemotiveerd, ik probeerde contact te leggen met dezelfde Oduduwa via:
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
   voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ben ik gescheiden geweest. Onmiddellijk stuurde ik een e-mail naar Dr. Oduduwa, ik kreeg een onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kon helpen, hij zei dat mijn zaak te gemakkelijk voor hem is omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik heb het geprobeerd, omdat ik niets te verliezen heb bij het proberen. Hij vereiste foto-afbeeldingen en kocht kaarsen en ander spellingmateriaal dat nodig was voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdesspel was geactiveerd, kreeg ik een telefoontje van de man van mijn ex-echtgenoot, hij sprak zo vriendelijk tegen me en verontschuldigde zich voor het breken met mij dat het het handwerk van de duivel was en hij vond het erg jammer, Ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. Het was schokkend en een grote verrassing. Ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterochtend mijn man thuiskwam om me te ontmoeten en onze twee geweldige kinderen, we zijn allemaal blij als een gezin.
  Dr. Oduduwa heeft geweldige magische spellingskracht om het volgende op te lossen: ...
  1) hou van spellen om spellen te winnen
  2) Reset Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van de echtgenote van de echtgenoot
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Break-up spreuken
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke opstanding en langdurige seks
  8.) Magische spelling wordt gepromoot in uw werkkring
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwelijke vrucht van de baarmoeder)
  noot Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller, wanhopig op zoek naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp mobiel: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen