Ingrediƫnten:
- bakje mascarpone (250 gram)
- pakje slagroom (200 ml)
- 50 gram suiker
- 2 blikjes mandarijnen
- pak lange vingers
Werkwijze:
1. Laat de mandarijntjes uitlekken en vang het siroop op in een diep bord.
2. Klop de slagroom bijna stijf.
3. Klop in een andere kom de mascarpone, suiker en 3 eetlepels mandarijnensiroop kort door elkaar.
4. Spatel de slagroom door het mascarpone-mengsel.
5. Verdeel de helft van het mascarpone/slagroom-mengsel over een schaal (ik gebruikte een ovenschaal).
6. Leg daarover een laagje mandarijntjes , druk ze iets in het mascarpone/slagroom-mengsel.
7. Doop de lange vingers in de mandarijnensiroop en verdeel ze over de mandarijntjes.
8. Verdeel daarover de rest van het mascarpone/slagroom-mengsel.
9. En verdeel ten slotte de rest van de mandarijntjes.
10. Laat minimaal een uur opstijven in de koelkast.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten