vrijdag 2 februari 2018

Vlog: Family Kirkland

Tegenwoordig vloggen er heel wat mensen. Ik volg er maar een enkeling. Deze vlogger kwam ik laatst tegen op youtube. Deze familie blijft mij enorm boeien en inspireren. 


www.soundslikereign.com
Dit zijn Brackin en Lindsay Kirkland. Ze maken samen christelijke muziek en die publiceren ze gratis. Er zitten prachtige nummers bij. (Je kunt ze beluisteren via hun site of youtube)

Ze hebben 5 jongens en wonen in hun Tiny home. Wekelijks komt er een familyvlog online op hun youtube-kanaal

De manier waarop zij leven inspireert mij heel erg. Waarschijnlijk omdat ik ook vaak nadenk over dingen die zij doorgevoerd hebben in hun leven. 

Leven volgens de Bijbel
Heel praktisch de Bijbel de leidraad laten zijn van je leven. Het lijkt 'simpel', maar ik ervaar vaak de druk van cultuur en maatschappij om bepaalde dingen te doen of te laten. In hun verleden hebben ze overigens heel anders geleefd, dus dat moet mij juist motiveren om ook dingen in mijn leven te veranderen. 

Opvoeden
Ze voeden heel bewust hun kinderen op. Bij iedere leeftijd hebben ze een 'opvoedingsdoel'. Lindsay geeft haar kinderen 'homeschooling', vrij normaal in Amerika. Razend interessant om te zien hoe dit vorm wordt gegeven in gezinnen. 

Baan
Brackin heeft geen vaste baan omdat hij het belangrijk vind om tijd met zijn familie door te brengen. Ze leven onder andere daarom eenvoudig, minimalistisch en zoveel mogelijk zelfvoorzienend. 

De gesproken taal is Engels (Amerikaans). Laat je daardoor niet meteen afschrikken. Ik ben zelf geen ster in Engels, en zeker niet in luisteren. Door deze vlogs te kijken is mijn niveau al wat gestegen ;). Het verbaasd me altijd dat ik in grote lijnen weet waar het in de vlog overgaat, al zal er ook gerust wel wat aan mij voorbijgaan. 

Welke vlogs kijk jij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten