vrijdag 2 februari 2018

Vlog: Family Kirkland

Tegenwoordig vloggen er heel wat mensen. Ik volg er maar een enkeling. Deze vlogger kwam ik laatst tegen op youtube. Deze familie blijft mij enorm boeien en inspireren. 


www.soundslikereign.com
Dit zijn Brackin en Lindsay Kirkland. Ze maken samen christelijke muziek en die publiceren ze gratis. Er zitten prachtige nummers bij. (Je kunt ze beluisteren via hun site of youtube)

Ze hebben 5 jongens en wonen in hun Tiny home. Wekelijks komt er een familyvlog online op hun youtube-kanaal

De manier waarop zij leven inspireert mij heel erg. Waarschijnlijk omdat ik ook vaak nadenk over dingen die zij doorgevoerd hebben in hun leven. 

Leven volgens de Bijbel
Heel praktisch de Bijbel de leidraad laten zijn van je leven. Het lijkt 'simpel', maar ik ervaar vaak de druk van cultuur en maatschappij om bepaalde dingen te doen of te laten. In hun verleden hebben ze overigens heel anders geleefd, dus dat moet mij juist motiveren om ook dingen in mijn leven te veranderen. 

Opvoeden
Ze voeden heel bewust hun kinderen op. Bij iedere leeftijd hebben ze een 'opvoedingsdoel'. Lindsay geeft haar kinderen 'homeschooling', vrij normaal in Amerika. Razend interessant om te zien hoe dit vorm wordt gegeven in gezinnen. 

Baan
Brackin heeft geen vaste baan omdat hij het belangrijk vind om tijd met zijn familie door te brengen. Ze leven onder andere daarom eenvoudig, minimalistisch en zoveel mogelijk zelfvoorzienend. 

De gesproken taal is Engels (Amerikaans). Laat je daardoor niet meteen afschrikken. Ik ben zelf geen ster in Engels, en zeker niet in luisteren. Door deze vlogs te kijken is mijn niveau al wat gestegen ;). Het verbaasd me altijd dat ik in grote lijnen weet waar het in de vlog overgaat, al zal er ook gerust wel wat aan mij voorbijgaan. 

Welke vlogs kijk jij?

1 opmerking:

 1. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op soortgelijke blogsite op mijn werkkantoor, een opmerking van een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit de Africana-land genaamd Dr. Oduduwa zijn ex-vriendje na 12 maanden van uiteenvallen terug kon nemen. Ik was gemotiveerd, ik probeerde contact te leggen met dezelfde Oduduwa via:
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
   voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ben ik gescheiden geweest. Onmiddellijk stuurde ik een e-mail naar Dr. Oduduwa, ik kreeg een onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kon helpen, hij zei dat mijn zaak te gemakkelijk voor hem is omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik heb het geprobeerd, omdat ik niets te verliezen heb bij het proberen. Hij vereiste foto-afbeeldingen en kocht kaarsen en ander spellingmateriaal dat nodig was voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdesspel was geactiveerd, kreeg ik een telefoontje van de man van mijn ex-echtgenoot, hij sprak zo vriendelijk tegen me en verontschuldigde zich voor het breken met mij dat het het handwerk van de duivel was en hij vond het erg jammer, Ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. Het was schokkend en een grote verrassing. Ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterochtend mijn man thuiskwam om me te ontmoeten en onze twee geweldige kinderen, we zijn allemaal blij als een gezin.
  Dr. Oduduwa heeft geweldige magische spellingskracht om het volgende op te lossen: ...
  1) hou van spellen om spellen te winnen
  2) Reset Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van de echtgenote van de echtgenoot
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Break-up spreuken
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke opstanding en langdurige seks
  8.) Magische spelling wordt gepromoot in uw werkkring
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwelijke vrucht van de baarmoeder)
  noot Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller, wanhopig op zoek naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp mobiel: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen