dinsdag 19 december 2017

DIY Kerstpakket in een pot

Vandaag een leuke DIY. Soms heb ik van die momenten dat er opeens een leuk idee in mijn hoofd plopt. Het was al lang geleden, maar vorig week was het idee er opeens! Heerlijk, ik word daar helemaal blij van. 

Ik vind het een mooie gedachte om aan het eind van het jaar iemand te bedanken. Bijvoorbeeld een kerstpakket op het werk. Het is niet nodig, maar een blijk van waardering doet goed. Graag wil ik iemand bedanken die afgelopen tijd veel voor onze pleegzoon heeft betekent. Voor haar maakte ik een kerstpakket in een pot. Kijk:


Even laten zien wat er allemaal in zit. Chocoladekerstkransjes en een bonbon, wattenbolletjes, een simpel kaartje (met een lieve boodschap) waaraan een hartje hangt, twee keer poeder voor chocolademelk, 2 waxinelichtjes (er zit een glitter washitape omheen), twee theezakjes en wat wattenbolletjes om op te vullen en wat winters effect te geven. 


Deksel heb ik omgehaakt. Patroon kun je hier vinden. Maar dit kun je natuurlijk ook met een stukje stof of servet doen. 

Op de pot heb ik wat glittertjes geplakt. Maar met krijtstift kun je natuurlijk ook iets moois handletteren. 

Het is geen groot cadeau. Het is geen duur cadeau. Maar het is een blijk van waardering uit de grond van mijn hart!

Er zijn enorm veel variaties te bedenken op zo'n potje. Ik ga dit idee vast vaker gebruiken. 

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee! Zelf bak ik wel eens een hele lading koekjes en doe ik dan in zo'n wit papieren zakje, een leuk kaartje, takje dennengroen en lintje eraan en je hebt ook een persoonlijk cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook erg leuk! Het oorspronkelijke idee was eigenlijk een pot met waxinelichtjes. Maar had niet alle materiaal in huis, daar wordt je dus creatief van :)

      Verwijderen