vrijdag 30 november 2018

1 jaar bloggen

Wow...ik blog alweer een jaar! Tijd voor een terugblik en een blik vooruit. 

Bron: pixabay

Hier lees je mijn eerste blogpost. Een stukje waarin ik mezelf voorstel. Wat is er alweer veel veranderd. Ik ben niet alleen jaar ouder mogen worden, maar ik ben ook zwanger geraakt. Boven alle verwachtingen uit, schiep God leven in mijn buik. Soli Deo Gloria!

Ik ben gaan bloggen om mezelf uit te dagen. Als thuisblijfmoeder had ik soms het gevoel dat ik wat daalde in niveau en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met veel plezier heb ik bijna 100 blogartikelen geschreven. 

Ik realiseer me dat mijn blog niet vreselijk bekend en populair is, maar dat is ook mijn doel niet om te bloggen. In de eerste plaats doe ik het voor mijn eigen ontspanning en uitdaging. Daarnaast hoop ik anderen te motiveren en inspireren. Ik heb totaal geen ambities om er iets zakelijks van te maken. Wel vind ik het ontzettend leuk dat er steeds meer reacties achtergelaten worden op mijn blog. 

Momenteel is mijn privé leven wel aardig vol en hectisch. Eigenlijk dit hele jaar al, maar daar hebben jullie waarschijnlijk weinig van gemerkt. Naast ziekte (lees: heel veel ziekenhuisbezoeken) en zwangerschap lopen er nog een aantal dingen die we in 2018 allemaal op ons pad kregen. Bloggen is dan een leuke manier van ontspanning maar ik merk ook dat ik rust nodig heb om artikelen te schrijven en de juiste inspiratie te krijgen.

Daarom heb ik besloten een soort van zwangerschapsverlof te nemen. Ik wil het bloggen niet loslaten, maar wel op een lager pitje zetten. Komende maanden zal er iedere vrijdag een blogartikel van mij online komen. Daarna kijk ik hoe het gaat en of ik genoeg tijd en inspiratie heb om vaker te bloggen. Het zal er ook aan liggen hoeveel de baby mij nodig zal hebben. Hoe Sam gaat reageren op de hele situatie. En hoe ik mezelf ga voelen. 

Bedankt voor jullie reacties en meeleven. En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte...

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag. Ik volg je met plezier. Goed om een standje lager in te zetten. Eens per week is toch ook heel mooi? Zijn zegen op jullie pad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne blog verjaardag! Soms moet je je aanpassen aan jezelf. Of soms? Het is gewoon beter dat de ja dat doet als het kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En ja, je hebt gelijk! Prioriteiten stellen is belangrijk.

   Verwijderen
 3. Dan lees ik ook alweer een jaar mee. De tijd gaat hard. Ik wens jou en je groeiende gezin veel zegen en rust de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je trouwe support! We gaan ons best doen om de rust weer te vinden en vooral om te genieten van alles wat komen gaat.

   Verwijderen