vrijdag 5 april 2019

Gezinsuitbreiding!

Ontzettend blij en dankbaar en met zoveel liefde mochten we een onze Niek uit Gods hand ontvangen. Wat een rijkdom!


Bij deze even een korte update:

Met 40 weken en 1 dag is Niek na een lange bevalling geboren. De bevalling was verre van ideaal, maar toch heb ik er absoluut geen trauma-ervaring van. Terugkijkend vond ik het iets moois wat ik mee mocht maken. Het moment dat ik Niek te zien kreeg was geweldig. Het plaatje compleet. Die uren daarna leek ik pas te beseffen wat me was overkomen de afgelopen tijd. Door Niek ben ik eigenlijk de bevalling grotendeels vergeten (letterlijk). 

Dat Niek een jongen is, was een verrassing. De ene keer dacht ik dat ik zwanger was van een meisje en de volgende keer had ik sterk het gevoel dat het een jongen was. Toen Niek geboren was, was het niet eens het eerste waar ik aan dacht. Pas na een tijdje vroeg de zuster me of ik al had gezien wat het geslacht was. En ik vond het heerlijk dat het een jongen was. Hij heeft ook echt een jongenskoppie. 

Sam is trotse grote broer. Wat straalde dat jochie heerlijk. Daar heb ik zo van genoten. Hij is erg zorgzaam voor zijn kleine broertje. Tot nu toe gelukkig nog geen last van jaloezie gehad. Maar er zal vast nog een terugslag komen. Wat dat betreft: we leven bij de dag. Geen zorgen voor morgen. 


Komende tijd genieten wij van ons viertjes! En een poging te doen om alles hier op de rit te krijgen. Ik heb wat blogartikelen klaargezet voor komende vrijdagen en hoop tussendoor natuurlijk af en toe een update te geven over hoe het hier gaat. 

3 opmerkingen:

  1. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Niek! Geniet van elkaar en veel zegen voor de komende tijd. Knuffel voor de grote broerX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen